Таг архива: вајт страјпс

White stripes во „Мезанин“

Во новото издание на меѓупросторот на Радио Равел, прво во петтата сезона, во целост го слушаме новиот албум на Вајт страјпс, Icky thump. Уживајте 😉

Читај повеќе