White stripes во „Мезанин“

Во новото издание на меѓупросторот на Радио Равел, прво во петтата сезона, во целост го слушаме новиот албум на Вајт страјпс, Icky thump. Уживајте 😉

Емисијата е емитувана на 05 септември 2007 година, на Равел 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *