Таг архива: гансендроузис

Bossa n’Roses во „Мезанин“

Босановата во последниве години ја освои светската музичка сцена. Вечерва го слушаме во целост албумот посветен на темите на славните металци Ганс енд роузис, но во Босанова руво.

Читај повеќе