Таг архива: зита свун

Zita Swoon во „Мезанин“

Во 184-иот меѓупростор на Радио Равел, Zita Swoon инспирирана од филмот „Sunrise“ на Фридрих Вилхелм Мурнау создава звучно ремек-дело.

Читај повеќе