Zita Swoon во „Мезанин“

Во 184-иот меѓупростор на Радио Равел, Zita Swoon инспирирана од филмот „Sunrise“ на Фридрих Вилхелм Мурнау создава звучно ремек-дело.

Емисијата е емитувана на 21 февруари 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *