Таг архива: колдплеј

Coldplay во „Мезанин“ 116

Не сакаа да станат меинстрим херои, но сакале-нејќеле, тоа им се случи. Јас ги сакам уште од Parachutes и Rush of blood to the heads. Вечерва со новиот албум XY.

Читај повеќе