Таг архива: ланеган

Марк Ланеган во „Мезанин“

Во 190 издание на меѓупросторот на Радио Равел, колаж од нови музики. На стартот простор за генијалецот со темен вокал, Марк Ланеган, затоа фигурира и во насловот.

Читај повеќе

Isobel Campbell & Marc Lanegan во „Мезанин“

Во вечерашното издание посвета на прекрасниот албум Ballad of the broken seas на Изобел Кемпбел и Марк Ланеган. Уживанција!

Читај повеќе