Марк Ланеган во „Мезанин“

Во 190 издание на меѓупросторот на Радио Равел, колаж од нови музики. На стартот простор за генијалецот со темен вокал, Марк Ланеган, затоа фигурира и во насловот.

04 април 2007, Радио Равел, 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *