Таг архива: лемонхедс

„Лемонхедс“ во Мезанин

Во 174 издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус врз новиот албум на бостонските херои Лемохедс, по дури десетгодишна пауза. Во меѓувреме, фин вовед со музики од неколку значајни бендови од американската сцена.

Читај повеќе