„Лемонхедс“ во Мезанин

Во 174 издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус врз новиот албум на бостонските херои Лемохедс, по дури десетгодишна пауза. Во меѓувреме, фин вовед со музики од неколку значајни бендови од американската сцена.

Емисијата е емитувана на 13 декември 2006 година, на 96 мегахерц 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *