Таг архива: манаки

29. „Браќа Манаки“ во „Филмополис“ 223

Во вечерашниот магазин, „контраверзното“ издание на „Браќа Манаки“ на релација Битола-Скопје, со многу гости и интервјуа. Горд сум што имав можност да направам интервју со великанот Вељко Булајиќ, а исто така и на разговорот со потомокот на Милтон, синот Леонид Манаки. Бидете вклучени 😉

Читај повеќе