Таг архива: манкис

NIN, Arctic monkeys & Interpole во „Мезанин“

Најн инч неилс во меѓупросторот на Радио Равел, но прво загревање со Арктик манкис и Интерпол, но и со Бет Гибонс. Уф!

Читај повеќе