NIN, Arctic monkeys & Interpole во „Мезанин“

Најн инч неилс во меѓупросторот на Радио Равел, но прво загревање со Арктик манкис и Интерпол, но и со Бет Гибонс. Уф!

Емисијата е емитувана на 06 февруари 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *