Таг архива: нитин

Nitin Sawhney во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, фокус на албумот „Philtre“ на Индиецот со британски пасош Нитин Сони. Пред тоа, ги преслушуваме новите синглови на македонските артисти 😉

Читај повеќе