Nitin Sawhney во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, фокус на албумот „Philtre“ на Индиецот со британски пасош Нитин Сони. Пред тоа, ги преслушуваме новите синглови на македонските артисти 😉

Емисијата е емитувана на 09 мај 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *