Таг архива: рејдиохед

Рејдиохед и Пи-Џеј Харви во „Мезанин“

Потентниот британски бенд Рејдиохед со новиот албум In rainbows во меѓупросторот на Радио Равел. Но предност и’ даваме на рокенрол дамата Пи-Џеј Харви. Уживајте.

Читај повеќе

Том Јорк во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, голем вовед со музика од Рејдиохед, по повод првиот соло албум на Том Јорк, The Eraser, кој во целост го слушаме во вториот дел од магазинот.

Читај повеќе