Том Јорк во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, голем вовед со музика од Рејдиохед, по повод првиот соло албум на Том Јорк, The Eraser, кој во целост го слушаме во вториот дел од магазинот.

Емисијата е емитувана на 20 септември 2006 година, на 96 ФМ. Click PLAY 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *