Таг архива: рејџ

Rage against the machine за заокружување на „Мезанин“ 10

Вечерва мал јубилеј, 10. издание на меѓупросторот на Радио Равел. По тој повод, два часа избор на супер квалитетна музика. Луѓе, играјте 😉

Читај повеќе