Rage against the machine за заокружување на „Мезанин“ 10

Вечерва мал јубилеј, 10. издание на меѓупросторот на Радио Равел. По тој повод, два часа избор на супер квалитетна музика. Луѓе, играјте 😉

Емисијата е емитувана 29 март 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *