Таг архива: стар

Star ocean – кисело и слатко

Речиси секој ден поминувам покрај него, зад книжарница ми е, и конечно му дојде редот да биде посетен и конзумиран – кинескиот ресторан „Star ocean“ во Скопје.

Читај повеќе