Таг архива: стуџис

The Stooges во „Мезанин“

Еве едно пост-фестивалско издание на емисијата, во кое слушаме музика од учесниците на деветтото издание на „Таксират“. Тука се Дени те чува, Рундек Карго оркестра, Лајбах…

Читај повеќе