The Stooges во „Мезанин“

Еве едно пост-фестивалско издание на емисијата, во кое слушаме музика од учесниците на деветтото издание на „Таксират“. Тука се Дени те чува, Рундек Карго оркестра, Лајбах…

Во втoриот дел од магазинот број 215 го слушаме во целост повратничкиот албум на првите панкери Д Стуџис насловен „The Weirdness“. Жестоко, жестоко секогаш кога е во прашање мистер Иги Поп!!!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *