Таг архива: том јорк

Том Јорк во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, голем вовед со музика од Рејдиохед, по повод првиот соло албум на Том Јорк, The Eraser, кој во целост го слушаме во вториот дел од магазинот.

Читај повеќе