Таг архива: хаџи панзов

Емил Хаџи Панзов во „Мезанин“ 128

Новиот магазин „Филтер“ повод за разговор со главниот и одговорен уредник во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Читај повеќе