Таг архива: хаџи стефанов

Ален Хаџи Стефанов во „Мезанин“ 21

Сопственикот на „Џез ФМ“ и „виновникот“ за многу звучни виртузоности поврзани со домашната музичка сцена, гостин во вечерашниот меѓупростор на Радио равел. Ексклузивно ќе слушнеме и раритетни снимки од њујоршката даунтаун сцена, и секако, омилените Соник јут, од неговата домашна аудио-колекција.

Читај повеќе