Ален Хаџи Стефанов во „Мезанин“ 21

Сопственикот на „Џез ФМ“ и „виновникот“ за многу звучни виртузоности поврзани со домашната музичка сцена, гостин во вечерашниот меѓупростор на Радио равел. Ексклузивно ќе слушнеме и раритетни снимки од њујоршката даунтаун сцена, и секако, омилените Соник јут, од неговата домашна аудио-колекција.

Емисијата е емитувана на 21 јуни 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *