Таг архива: хот чип

Silver jews и Hot chip во „Мезанин“

Во 228 издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус врз музиките на инди-рок бендот Silver jews и New disco атракцијата Hot chip.

Читај повеќе