Таг архива: Јанкулоски

Осврт кон новите документарци на Блажевски и Јанкулоски

ТЕАТАРОТ СКУПИ

(The Theater of Skupi)

Документарен филм, Македонија

2019, 51 мин., колор, ДСП

Режија: Владимир Блажевски

Читај повеќе