Таг архива: јо ла тенго

„Јо Ла Тенго“ во Мезанин

Во 173 издание на магазинот, фокус врз новиот албум „I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass“ на прекрасниот бенд Јо Ла Тенго од Хобокен, Њу Џерси. Во воведот осврт кон концертот на Иги Поп и Стуџис на Таксират 8.

Читај повеќе