The John во „Мезанин“

The John на Љупа Ангелов и прекрасниот албум „Ти и јас и градот наш“ во „Мезанин“ на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 13 мај 2009 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *