„Мугер Фугер“ во Мезанин

Музиката на скопскиот бенд на Сецко е честа појава во магазинот. Овој пат го славиме нивното ново издание насловено „Luckiest woman“.

Но, пред преслушувањето на албумот во целост, правиме фин вовед со музиките на Нувел ваг, Трејси Торн, Царс, Спарклхорс, Финикс, Џон Фрушанте, Јан Браун… Enjoy yourself 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *