Архива за месец: февруари 2005

Azra во „Мезанин“ 97

Џони Штулиќ со интервју повторно ги разбранува страстите на екс-ЈУ просторите. Вечерва посветa на неговата Азра, но и на останатите музики кои ги сака(в)ме и со кои пораснавме и созреавме.

Читај повеќе

Tom Waits во „Мезанин“ 96

Real gone е новот музичко чедо на „лошото момче“ Том Вејтс, доволно причини да се потсетиме и посветиме на неговата богата дискографија.

Читај повеќе

Nick Cave & The Bad Seeds во „Мезанин“ 95

Мистер мадрфакин мјузик Гад со неговата дружина има нов албум, и тоа двоен! Дами и господа, време е за прослава!!!

Читај повеќе