Tom Waits во „Мезанин“ 96

Real gone е новот музичко чедо на „лошото момче“ Том Вејтс, доволно причини да се потсетиме и посветиме на неговата богата дискографија.

Комплетната емисија, на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *