Архива за месец: јуни 2005

New order во „Мезанин“ 113

Беа Џој дивижн, продолжија како Њу ордер, и повеќе ништо не беше исто. Манчестерските херои имаат нов албум, вечерва го преслушуваме во целост.

Читај повеќе

Медли „Мезанин“ 113

Соник јут, Бен Харпер, Том Вејтс и еден куп супер музики во овој колажен меѓупростор на Равел. Начулете уши и уживајте 😉

Читај повеќе

Mercury rev во „Мезанин“ 112

Во пресрет на концертот на деценијата во нашиот град, емисија посветена на моите музички херои Меркјури рев. Не можам да ја опишам радоста!!!

Читај повеќе