3-Џ во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, музики од Џон Фрушанте, Џој дивижн и Џеф Бакли.

Емисијата е емитувана на 30 мај 2007, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *