Џеф Бакли во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, уживаме во музиката на Џеф Бакли, Џон Фрушанте и Џој дивижн. Ова е сериозно „3-Џ“ издание на „Мезанин“, колку и смешно да звучи насловот 🙂

Емисијата е емитувана на 30 мај 2007, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *