63 Берлинале во „Филмополис“ 427

Случувањата на првиот А-фестивал во вечерашниот магазин, вклучувајќи го и доделувањето на берлинските „Мечки“.

Емисијата е емитувана на 18 февруари 2013, на ТВ Телма.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *