71. Венециска Мостра во „Филмополис“ 498

Со големо задоволство ја посетив магичната Венеција која ми послужи како одлична сценографија за најавување на содржините на актуелното издание на најстариот филмски фестивал во светот, Венециската „Мостра“.

И оваа 2014 година фестивалот на едно место го собра кремот на светскиот филм, а кој го доби „Златниот лав“, ѕирнете кон крајот на магазинот 😉

https://www.youtube.com/watch?v=15g7a2hhqYY

Емисијата е емитувана на 08 септември 2014 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *