90-ти во „Мезанин“

Мојата декада, во која „се навлеков“ на музиката. Слушнете го изборот на музика кој го дефинираше мојот вкус за век и вјеков.

Емисијата е емитувана на 04 јуни 2008 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *