EXIT во „Мезанин“

Гласноговорникот на Југотон, Владимир Лазоровски Адо, ќе ни раскаже за годинашниот фестивал „Егзит“ во Нови сад, кој во целост ќе го проследи и екипата на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 11 јуни 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *