Anthony and the Johnsons во „Мезанин“

Возбудливиот албум „I’m a bird now“ во фокусот на овој еклектичен „Мезанин“.

Емисијата е емитувана на 11 март 2009 година, на Равел 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *