„Ayuо/Ohta Hiromi“ во Мезанин

Во вечерашното издание музички одиме на далечниот Исток. Дуото од насловот издаде прекрасен современ албум насловен „Red moon“, зачинет со сите традиционални примеси на Ориентот.

Емисијата е емитувана на 01 ноември 2006 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *