Баланеску квартет во „Мезанин“ 39

Александер Баланеску и неговиот квартет во вечерашниот ЛП меѓупростор на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 06 декември 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *