Lounge lizards во „Мезанин“ 40

Мистер Џон Лури и неговата банда „Лаунџ лизардс“ во вечерашниот меѓупростор на Радио равел. Но и Нилс Петер Молваер, кој растури на СЏФ пред два месеци.

Емисијата е емитувана на 13 декември 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *