Баухаус во „Мезанин“ 13

Култната готик-рок банда Баухаус со посебен третман во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 19 април 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *