Најдоброто во 2008 според „Мезанин“

Во последното издание за 2008 година на меѓупросторот на Радио Равел, преглед на најдоброто во тековната година.

Емисијата е емитувана на 24 декември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *