Eric Satie & Zbigniew Preisner во „Мезанин“

Вечерва различно издание на меѓупросторот на Радио Равел. Опуштете се и уживајте 😉

Eмисијата е емитувана на 17 декември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *