„Босанова“ Мезанин

На почетокот од четвртата сезона на меѓупросторот на Радио Равел, емисија исполнета со Босанова кавер-саунд, се’ уште летно и опуштено.

Емисијата е емитувана на 06 септември 2006 година, на 96 ФМ. Enjoy yourself 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *