Cover edition на Мезанин

За испраќање на летото чии денови се трошат, опуштено издание на магазинот во кој доминираат преработки на познати музички теми.

Емисијата во скопскиот етер е емитувана на 13 септември 2006 година. Уживајте 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *