Чинч во „Мезанин“

Во 51 издание на меѓупросторот на Радио Равел, многу пост-рок, со фокус на белградската уметничка атракција Чинч и нивниот албум „Понашање“.

Емисијата е емитувана на 14 февруари 2004 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *